Drama neştiută din copilaria Antoniei. Ce s-a intamplat cu tatal ei este halucinant

+3 click pentru
galerie

Drama neştiută din copilaria Antoniei. Ce s-a intamplat cu tatal ei este halucinant © arhivă

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz ascunde o adevărată dramă! Antonia a fost crescută de mama ei şi de Mihai, tatăl adoptiv. Artista nu şi-a cunoscut niciodată tatăl biologic, fapt ce i-a lăsat un gol în suflet! 

Antonia s-a format ca om în America. Mama Antoniei a povestit în trecut că a plecat în America alături de ea şi de Mihai Iacobescu pe când artista avea 5 anişori. Până atunci, au locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveţia, 1 în Germania şi 1 an în Anglia. 

De-a lungul timpului, Antonia l-a avut alături ca tată pe Mihai Iacobescu. A aflat târziu că el nu îi este tată biologic şi a fost de-a dreptul şocată. Cu toate acestea, a realizat că tată nu e cel ce îţi dă viaţă, ci cel care te creşte! Îl iubeşte necondiţionat şi îl vede pe Mihai Iacobescu, într-adevăr, ca pe un tată.

"Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea", a spus mama Antoniei la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Ce s-a întâmplat cu tatăl biologic al Antoniei

Tatăl biologic al Antonia a părăsit-o pe aceasta chiar înainte de naştere. Antonia a încercat mulţi ani să afle motivul pentru care acesta a plecat şi pentru care nu a căutat-o niciodată. Mama ei nu a putut să-i ofere răspunsurile căutate aşa că, la un moment dat, chiar i-a cerut ajutorul şi lui Alex Velea.

Cert este că părinţii Antoniei s-au despărţit cu câteva luni înainte de naşterea acesteia. La scurt timp, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care a iubit-o pe Antonia ca pe o fiică, încă din prima clipă! Mihai Iacobescu a adoptat-o pe Antonia şi, când artista a împlinit 5 ani, au început o viaţă nouă, în America. La acea vreme, Mihai Iacobescu lucra la circ. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro