Ruşinea păţită de o mare artistă de la noi, în ziua nunţii. Ce i s-a întâmplat pentru că nu mai era virgină

+3 click pentru
galerie

Ruşinea păţită de o mare artistă de la noi, în ziua nunţii. Ce i s-a întâmplat pentru că nu mai era virgină © Facebook

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă de zeci de ani a trăit cu un mare regret. Deşi nu i-a fost uşor, artista a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, de ceea ce i s-a întâmplat.

Nu a fost lăsată să între în biserică în rochie de mireasă

Veta Biriş, pentru că despre ea este vorba, a trecut prin cea mai mare ruşine din viaţa ei chiar în ziua nunţii. Deşi nunta reprezintă cel mai frumos eveniment din viaţa unei femei, nu acelaşi lucru putem spune şi despre Veta Birtiş. Aceasta a recunoscut, în urmă cu ceva timp la emisiunea Agenţia Vip de la Antena Stars, că nu s-a căsătorit virgină, lucru care a afectat-o enorm.

Chiar dacă tinerii din ziua de astăzi ar putea să se amuze de acest lucru, ei bine, regulile şi principiile erau altele în urmă cu zeci de ani, iar femeilor care nu se căsătoreau virgine li se interziceau anumite lucruri. Aşa s-a întâmplat şi cu marea noastră artistă căreia nu i s-a permis să îmbrace rochia de mireasă şi nici să poarte voal pe cap în biserică.

Veta Biriş povestea la Antena Stars că acesta este marele său regret

"Eu am venit și am locuit la bărbatul meu o jumătate de an și în biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă. Cred că și acum regret, așa erau obiceiurile atunci la noi. Nu am avut coroniță, nu am avut cum era la noi șlaierul de mireasă, am intrat cu capul gol în biserică și după ce am ieșit din biserică m-au gătit la loc", povestea Veta Biriș, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Chiar dacă amintirea nu este una tocmai plăcută, Veta Biriş a reuşit să treacă peste şi să se bucure de viaţă. Veta Biriş este una dintre cele mai mari artiste de muzică populară de la noi şi este îndrăgită de o ţară întreagă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest