După ce a fost acuzată că și-a operat fața, Lora rupe tăcerea și recunoaște că a ajuns la bisturiu

+3 click pentru
galerie

Lora © Instagram

Lora a fost supusă unui baraj de critici, încă de când și-a schimbat look-ul. După ce a urcat pe scena de la Forza ZU arătând aproape complet diferit, au fost mulți care au acuzat-o că și-ar fi făcut operații estetice.

Adevărul l-a dezvăluit chiar Lora, care a mărturisit că nu este fără intervenții, însă nu este vorba despre cele la care se gândeau gurile rele.

„Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc. Chiar dacă îmi place bătăia, fanii serialului Lara au văzut asta, sunt un asasin al guvernului și dau foarte multă bătăiță în serial și mai și primesc”, a declarat Lora, pentru revista VIVA!

Recent, fanii au început să susțină că Lora seamănă din ce în ce mai mult cu Bianca Drăgușanu. Bineînțeles, tot pe fondul schimbării vizibile a înfățișării artistei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro