După ce a slăbit, a ajuns de nerecunoscut. Tudor de la Fly Project s-a topit pe picioare

+5 click pentru
galerie

Tudor de la Fly Project © Facebook

Tudor Ionescu avea în urmă cu câteva luni câteva kilograme în plus care îl deranjau şi de care a dorit să scape. Renunţând la anumite alimente, artistul a câştigat lupta cu kilogramele în plus şi a ajuns de nerecunoscut.

Tudor Ionescu s-a topit pe picioare. Cântăreţul a reuşit să piardă toate kilogramele în plus care nu îi permiteau să ducă o viaţă normală."Este îngrozitor când eşti gras. Nu poţi sa urci patru trepte fără să gâfâi ca un porc. Nu poţi să te legi la şireturi". a declarat Tudor Ionescu în urmă ceva timp la Antena Stars

După ce a început un regim şi a adoptat un stil de viaţă sănătos, Tudor Ionescu a slăbit foarte mult şi cea mai recentă fotografie postată pe instagram îl prezintă extrem de slab, cu o siluetă fără cusur.

Tudor Ionescu a dezvăluit că a renunţat la carbohidraţi, iar acest lucru l-a ajutat să scadă în greutate.

'N-am făcut mai nimic extraordinar. Am scos din mesele mele carbohidraţii. Atât, în rest am mâncat orice: mici, carnaţi... Din tot ce mâncam până astăzi am scos total pâinea, pastele, cartofii, orezul. Am scos ce-mi place cel mai mult", a recunoscut Tudor Ionescu la "Star Matinal", în urmă cu câteva luni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro