După ce au apărut zvonuri că este anorexică, Calina Roman a dezvăluit ce face pentru a se menţine în formă

+3 click pentru
galerie

Calina Roman © Instagram

Au apărut zvonuri că fata Catincăi Roman, Calina este anorexică. Totuşi ea infirmă aceste lucruri şi le consideră nişte vorbe răutăcioase şi fără fundament, afirmând este doar atentă la ceea ce mănâncă şi practică sport pentru a fi suplă.

Calina Roman are o relaţie specială cu mama sa şi sunt cele mai bune prietene, aşa cum chiar ele afirmă. Calina Roman a devenit cunoscută datorită mamei sale, dar treptat şi-a făcut proprii fani devenind un model pentru multe tinere.

Au apărut zvonuri că Calina Roman ar fi anorexică, dar ea a infirmat totiul şi a spus că face sală şi urmeză un regim sănătos pentru a se menţine în formă.

"Fac sală, mănânc sănătos, mai mănânc tâmpenii. În acest moment nu văd care sunt lucrurile bune care vin cu statutul de personă publică, deşi cred că sunt şi lucruri bune, da... Am început să devin cunoscută datorită mamei, apoi prin reţelele de socializare. Când am o problemă mama e prima persoană pe care o sun. Stăm într-un apartament cu trei camere. Sunt eu cu o fată, o colegă de apartament şi restul de prietene care vin şi pleacă mereu. Eu gătesc în ultima perioadă." a spus Calina Roman într-o emisiune TV.

Catinca Roman a intervenit şi a completat-o pe fiica sa spunând că o persoană publică este expusă la lucruri bune, dar şi rele. Ele stau separat, dar asta le-a făcut şi mai apropiate.

"De cănd s-a mutat Calina suntem mai apropiate una de altă. Stăm departe una de cealaltă. Calina stă cu o colegă de apartament care e o bucătăreasă şi nu mai gătesc pentru toată lumea acum." a declarat Catinca Roman.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest