După multe speculaţii, Misha a recunoscut: „Connect-R vine des acasă, a mai rămas şi peste noapte”

După multe speculaţii, Misha a recunoscut: „Connect-R vine des acasă, a mai rămas şi peste noapte”

Sunt divorţaţi de trei ani de zile, dar Misha şi Connect-R fac ce fac şi tot împreună ajung să fie. Aşa se face că, de curând, cei doi au lansat o piesă împreună. De altfel, este pentru prima dată când apar în acelaşi videoclip, asta după ce, în viaţa reală şi-au spus adio.

Cei doi au împreună o minune de fetiţă, pentru ea, dar şi pentru că îşi doresc, artiştii au păstrat o legătura extrem de strânsă şi sinceră. Misha şi Connecte-R şi-au petrecut sărbătorile împreună, vacanţele din timpul anului si le petrec tot în familie, acelaşi lucru se întâmplă şi cu aniversările lor.

De când şi-au anunţat divorţul, fanii celor doi stau cu sufletul la gură. Mulţi aşteaptă ca Misha şi Connecte-R să îşi anunţe împăcare, însă, se pare că, mai au de aşteptat.

Şi pentru că s-a tot speculat pe acest subiect, Misha a explicat ce relaţie are acum cu fostul soţ. Artista s-a axat foarte mult pe cariera pe care şi-a reluat o de curând, dar şi pe creștere şi educarea fetiţei, încât, spune ea, nu are timp să se gândescă şi la alte lucruri.

Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea. (...) Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult.” a spus Misha.

Chiar dacă spun că nu se gândesc la o împăcare, Misha a dezvăluit că de dragul fiicei, sunt nopţi în care Connecte-R rămâne peste noapte în casa în care locuiau până să divorţeze. Astfel, Maya nu simte atât de mult lipsa tatei şi se poate bucura de momente în plus petrecute alături de cel mai important bărbat din viaţa ei.

Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”, a dezvăluit Misha.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro