După scandalul cu Dacian Varga, fosta lui Alexandrov a ajuns în brațele unui fotbalist! Cu cine se iubește Larisa Judele

+3 click pentru
galerie

Larisa Judele © Instagram

A trecut printr-o perioadă delicată, în urma marelui scandal în care a fost implicat și actualul Mariei Constantin, Dacian Varga. Însă, se pare că, într-un final, Larisa Judele și-a găsit liniștea.

Potrivit informațiilor din presă, Larisa Judele, care s-a iubit o bună bucată de vreme chiar cu Adrian Alexandrov, a ajuns acum în brațele unui fotbalist celebru.

Este vorba despre Ciprian Biceanu, mijlocaș la echipa Astra Giurgiu. Se pare că el și Larisa Judele au ceva frumos între ei, așa cum se poate observa și în urma faptului că au petrecut Revelionul împreună.

Mai mult, surse din viața Larisei susțin că relația dintre cei doi durează deja de câteva luni și că este cât se poate de serioasă.

Larisa Judele s-a iubit cu Adrian Alexandrov în 2014. Anul trecut, în perioada Crăciunului, a avut loc un scandal, în care Larisa acuză că Dacian Varga ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro