Durere mare pentru Elena Udrea. Două dintre cele mai importante persoane din viaţa ei au murit

+3 click pentru
galerie

Durere mare pentru Elena Udrea. Două dintre cele mai importante persoane din viaţa ei au murit © Facebook

Numele Elenei Udrea stă pe buzele tuturor românilor. Dacă unii o ceartă şi au doar critici la adresa ei, de cealaltă parte există persoane care o admiră pentru forţa şi puterea de care a dat dovadă în ultimul timp.

Din cauza problemelor cu legea şi nemulţumită de sistemul judiciar din ţara noastră, fostul ministru al Turismului a decis să plece în Costa Rica, unde a cerut statut de refugiat. Departe de ţară, Elena Udrea a încercat să-şi găsească nevinovăţia, chiar dacă preţ de câteva luni a ajuns şi la închisoare.

Mulţi au judecat-o pentru decizia pe care a luat-o, însă puţină lume cunoaşte drama pe care Elena Udrea a trăit-o în perioada petrecută în Costa Rica. În timp ce se afla departe de ţară, aceasta a aflat că două dintre cele mai importante persoane din viaţa ei s-au stins din viaţă.

Doi dintre unchii ei au plecat la cele veşnice, iar Elena Udrea nu a putut să-i conducă pe ultimul drum. Durerea a fost mare în familia blondinei, mai ales că cei doi unchi au fost fraţii mamei sale. Aceştia aveau o relaţie frumoasă cu Elena Udrea, iar durerea pierderii rudelor dragi a fost una de neimaginat pentru blondină. În plus, aceasta a suferit că nu a putut nici să-i fie alături mamei ei, atunci când şi-a îngropat fraţii.

Elena Udrea s-a întors în ţară în vara anului trecut

Elena Udrea a trecut însă peste drama trăită şi a decis să nu renunţe până nu-şi va demonstra nevinovăţia. Tocmai de aceea, Elena Udrea s-a întors în ţară în vara lui 2019. În plus, în ziua în care fiica sa a împlinit un an, fostul ministru şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi-au creştinat fetiţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro