Durere mare pentru Jojo, la început de an. A pierdut două dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa

+3 click pentru
galerie

Durere mare pentru Jojo, la început de an. A pierdut două dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa © Instagram

Durere mare pentru Jojo la început de an. Îndrăgita actriţă a pierdut în curs de o lună două dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa.

Cătălina Grama, cunoscută ca şi Jojo, a terminat anul 2019 în lacrimi şi la fel l-a început şi pe 2020. Două dintre fiinţele ei de suflet au încetat din viaţă. Una dintre pisici, dar şi patrupedul familiei au murit. Prima lovitură pentru Jojo a avut loc la finalul anului trecut, atunci când una dintre pisicile sale, care se numea Sfântu', a murit. Deşi credea că durerea s-a terminat, anul 2020 nu a început nici el mai bine, pentru că în primele zile din ianuarie, Jojo a mai suferit o altă dramă.

Patrupedul familiei, Penn, un ciobănesc tare frumos şi bun, a plecat şi el. Jojo nu a vrut să dea vestea tristă în peioada Sărbătorilor, pentru a nu-i întrista pe fani, însă odată cu plecarea de lângă ea şi a câinelui, Jojo şi-a făcut curaj şi le-a împărtăşit oamenilor dragi care o urmăresc în mediul online ce s-a întâmplat în viaţa ei, în ultimul timp.

Fanii s-au întristat la auzul acestor veşti, mai ales că dragostea pentru animale este una specială, astfel că Jojo a fost încurajată de toţi oamenii care o urmăresc în mediul online.

''Pe Sfantu’, din păcate, l-am pierdut la finalul anului trecut. A fost dureros, însă viața nu înseamnă numai drum lin de fiecară dată. Nu v-am spus atunci pentru că nu am vrut să vă dau o veste atât de sensibilă de Sărbători. La începutul anului l-am pierdut și pe Penn, ciobănescul nostru scump care ne-a păzit și îngrijit până în ultima clipă. Animăluțele astea fac parte din familia noastră și înseamnă enorm pentru noi. Sfantu’ și Penn rămâneți pentru totdeauna în inimile și amintirea noastră. Va iubim!'', a scris Jojo pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro