Durerea ascunsă a lui Mihai Albu. Designerul şi-a făcut curaj şi a spus tot! ''A murit când eu aveam 16 ani, a făcut infarct pe stradă''

+3 click pentru
galerie

Durerea ascunsă a lui Mihai Albu. Designerul şi-a făcut curaj şi a spus tot! ''A murit când eu aveam 16 ani, a făcut infarct pe stradă'' © Facebook

Mihai Albu, designerul de pantofi care ne-a făcut mândri peste tot în lume, are o poveste de viaţă incredibilă. Deşi pare mereu fericit şi cu zâmbetul pe buze, Mihai Albu are în suflet o mare durere.

A intrat de două ori în Cartea Recordurilor şi a atras atenţia presei internaţionale. Creaţiile sale au făcut înconjurul globului, iar numele românului a apărut în cele mai prestigioase reviste din industria modei. Viaţa lui nu a fost una simplă, însă. A dat examen de trei ori la Arhitectură, pentru a-şi urma visul, iar la 16 ani a avut parte de cea mai mare durere a vieţii lui Şi-a pierdut tatăl.

Mihai Albu a oferit un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, în care a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. Designerul a povestit că exact atunci când avea mai multă nevoie de el, tatăl său s-a stins, în urma unor probleme cu inima.

Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât tatăl lui Mihai Albu a murit pe stradă, brusc, în urma unui infarct. Rămas doar cu mama, Mihai Albu s-a ambiţionat să înveţe, pentru a-şi face tatăl mândru.

Ajutat de mama lui, care a ţinut loc şi de tată, Mihai Albu a reuşit să-şi vadă visul cu ochii, a ajuns pe picioarele sale, iar numele lui stă pe buzele tuturor. Să nu mai vorbim de creaţii, pantofii săi fiind visul oricărei femei.

''La 16 ani am pierdut un sprijinin extraordinar. Tatăl meu a făcut infarct pe stradă. Moartea tatălui meu a fost un şoc. S-a suferit mult în familia mea după dispariţia tatălui meu. Mama ne-a ţinut şi loc de tată. După tragedia cu tata, m-am ţinut tare'', a spus Mihai Albu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro