E din nou singur! Edward Sanda s-a despărţit de iubită

+3 click pentru
galerie

E din nou singur! Edward Sanda s-a despărţit de iubită © Facebook

Veşti bune pentru fetele care-l admiră pe Edward Sanda! Cunoscutul artist este din nou singur. În direct la Star Matinal a declarat că s-a despărţit de iubită. 

Edward Sanda şi iubita şi-au spus "pa-pa". Întrebat ce s-a întâmplat, cântăreţul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă a menţionat că nu acceptă minciuna într-un relaţie şi nici nu poate trece peste ea. 

"Ei, s-a întâmplat o extorsiune... De ceva timp (n.r. s-a produs despărţirea). Acum sunt mult mai atent. La un moment dat ajungi să nu îţi mai pui aşa sufletul pe tavă. Au fost mai multe lucruri. (...) Nu pot să trec în relație peste minciună", a spus Edward Sanda.

Chiar şi aşa, Edward Sanda e cu zâmbetul pe buze. Se focusează pe carieră şi, cu siguranţă la momentul potrivit, îşi va găsi o iubită exact aşa cum îşi doreşte. 

"În primul rând să aibă un suflet la fel ca mine. Dacă eu ofer atenţie, respect... să primesc la fel. Interiorul contează cel mai mult. Bine, şi exteriorul că suntem atraşi de aspect prima oară. Îmi doresc înţelegere şi armonie. Cred că am realizat că suntem diferiţi şi că am fost diferiţi foarte mult timp, cam după trei ani. Mi-am dat seama că nu e chiar aşa. Şi eu am mai făcut greşeli, e normal. Dar eu dacă greşeam, nu voiam să ies sau să o dau la o parte", spunea el în urmă cu câteva luni despre felul în care ar trebui să fie fata care să îl cucerească. 

A fost o vară cu "probleme" pentru Edward Sanda

La începutul lunii iulie Edward Sanda a rămas fără permis de conducere. A încălcat legea, iar poliţiştii au decis să îi suspende permisul pe o perioadă de 30 de zile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro