Edith, schimbată total după doi ani de la participarea la MPFM! Oamenii, surprinşi de decizia fostei concurente

+4 click pentru
galerie

Edith, schimbată total după doi ani de la participarea la MPFM! Oamenii, surprinşi de decizia fostei concurente © Instagram

Edith, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", în cadrul ultimului sezon, este schimbată total. După doi ani de la participarea la show-ul matrimonial, tânăra îşi arată o altă faţă, fiind des acuzată că ar arăta de mai mulţi ani decât are. 

Edith, fostă concurentă la MPFM, a avut o perioadă în care a fost absentă pe reţelele de socializare. Recent, a luat decizia să publice din nou imagini, spre bucuria tuturor celor care au susţinut-o în casa "Mireasă pentru fiul meu". E tot timpul aranjată, machiată şi cu zâmbetul pe buze. 

"Ai început să mai pui poze cu tine, super / Superbă, fără defect / Foarte frumoasă / Te iubesc, prinşesă! / Eşti superbă", sunt acum reacţiile fanilor lui Edith. 

În trecut însă, lucrurile arătau complet diferite. Edith a apărut nemachiată, cu o șapcă pe cap și fără bretonul caracteristic și părea o cu totul altă persoană. "Nu sunt rea și nu fac referire la frumusețe, însă Edith e chiar îmbătrânită prematur. Nu mai țin minte câți ani avea în competiție, dar în poza văd o femeie de 40+. / Ce zâmbet trist!!! Parcă au trecut ani peste chipul ei. Mi-a plăcut Edith, o fată blânda. Ce.. bătrână este Edith😨Oricum ea arata mult mai matură față de vârstă care o are, dar acum zici că are peste 40 de ani.", au fost comentariile fanilor.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro