Edith și Ali de la „Dragoste fără secrete”, emoționați de un telefon-surpriză. Cine a intrat în direct, pentru a-i susține

+3 click pentru
galerie

Edith și Ali de la „Dragoste fără secrete”, emoționați de un telefon-surpriză. Cine a intrat în direct, pentru a-i susține © captură video

Astăzi, la cel mai tare experiment tv, „Dragoste fără secrete”, Edith și Ali au avut parte de o surpriză de proporții din partea Biancăi Sârbu. Frumoasa moderatoare a făcut în așa fel încât mama lui Edith să intre în direct pentru a le transmite celor doi concurenți cele mai frumoase gânduri. 

Azi, la „Dragoste fără secrete”, Edith a avut parte de o surpriză de proporții. Mama acesteia a intrat în direct prin legătură telefonică și a făcut-o să lăcrimeze. 

„Mamaaaa, e mama la telefon. Mamiiii, sper că sunteți bine, noi suntem bine, să ne votezi.Nu venim acasă, venim pe 31 august sau vii tu la noi, în vizită! Știm că lucrezi mami” a spus Edith, extrem de emoționată de telefonul primit de la mama ei. 

„Sunt pe stradă, mă duc spre casă. Binișor, de la muncă spre casă. Nu ești tu, mamă, o fetiță puternică? Sănătate multă, succes mult, merită, sunt 2 copii frumoși, drăguți, se iubesc, ce să vă zic mai mult. Amândoi pentru mine sunt egali. Vă votez, mamă, vă votez! Încă sunt afară dar eu nu pot să o văd decât seara, mă uit la ea să văd ce face. Nu vă uitați la nimeni ce zice, sunteți votați până la Dumnezeu! Ali mă iubește, că și eu îl iubesc pe el.” a spus și mama lui Edith, în direct la „Dragoste fără secrete”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro