Ei sunt artiștii care au același ritual înainte de a urca pe scenă. Ce fac cei mai iubiți bărbați din showbiz

+4 click pentru
galerie

Ei sunt artiștii care au același ritual înainte de a urca pe scenă © Facebook

Pentru că un job în văzul tuturor, dar și din pasiune, multe vedete ajung să petreacă foarte mult timp în sala de sport.

Dacă vorbim despre masculii din showbiz care rup sala în două, ei bine, putem deja să afirmăm că, cu ușurință, unii dintre ei ar putea participa la concursurile de fitness.

Pentru că sunt persoane publice și pentru că mereu trebuie să arate impecabil, dar și pentru că nu vor să acumuleze kilograme în plus, mulți bărbați din showbiz au ajuns să facă din mersul la sală o rutină, ba chiar, o pasiune.

Printre cei care merg la sală zilnic, chiar și înainte de urca pe scenă  în fața fanilor se numără Dorian Popa, Alex Velea, Connecte-R, dar și Pavel Stratan.

Deși are o viață extrem de agitată, plină de concerte și evenimente, are grijă și de micuța sa, Connecte-R a avut timp să obțină și un atestat de antrenor de fitness. Artistul care ”vara nu doarme”, trage din greu la sală, iar asta se vede cu ochiul liber, căci are un trup care le face pe multe domnișoare să îl soabă din priviri.

Artistul se pare că acum are un as în mânecă, dacă cariera muzicala nu va mai merge așa de bine, Connecte-R va putea oricând intra în sala de fitness ca antrenor.

Trage din greu de fiare și Pavel Stratan, tatăl frumoasei Cleopatra Stratan. Deși, ajuns la 49 de ani, artistul nu se lasă și continuă să fie într-o formă de zile mari. Vedeta este prezentă zilnic la sala de forța, iar acest lucru se vede pe trupul său. Numai mușchi și pătrățele se prezintă Pavel Stratan.

Nu mai este un secret nici faptul că Alex Velea este un împătimit al sportului. Artistul pozează des din sală de sport, dar nu doar pozează, ci trage din greu și de fiare. Abdomenul bine lucrat, mușchii evidenți demonstrează că Alex Velea ar putea oricând participa la un concurs de fitnees. Vedeta merge de cel puțin 4 ori pe săptâmână la sala de forță.

Ultimul, dar nu cel din urmă, celebrul Dorian Popa, este poate unul dintre cei mai împătimiți bărbați din showbiz atunci când vorbim de sport. Cu toții știm că Dorian Popa nu arăta așa încă de la începutul carierei sale. Însă, și-a dorit, a muncit, iar acum atuul său forte este trupul plin de mușchi.

Deși, are un program încărcat, Dorian Popa ajunge uneori chiar și de două ori pe zi la sala de forță, în aproape toate zilele săptămânii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro