El este câștigătorul IUmor, sezonul 7! A plecat acasă mai bogat cu 20.000 de euro

El este câștigătorul IUmor, sezonul 7! A plecat acasă mai bogat cu 20.000 de euro © Antena 1

A fost o finală presărată cu multe momente senzaționale! IUmor, sezonul 7, a ajuns la final, iar unul dintre concurenți a plecat acasă cu marele premiu, 20.000 de euro.

Mukinka este fericitul câștigător al sezonului 7 IUmor, numărul lui fiind cel care i-a impresionat cel mai mult pe telespectatori, momentul sau de stand-up fiind preferat în locul celor de magie, trap sau mimă cu sunete.

Și juriul format din Delia, Mihai Bendeac și Cheloo a fost impresionat de numărul de stand-up al lui Mukinka, un cetățean african cu mult umor, ce a reușit să îi cucerească iremediabil pe telespectatori, în finala din sezonul 7 IUmor. Mukinka a adus un număr de stand-up original, în care a vorbit despre tradițiile de botez și nuntă din România. 

În numărul din finală a mixat în stand-up său limba engleză cu limba română, a vorbit despre tradițiile românilor atunci când se sărbătorește ziua onomastica. "Numele meu este Mukinka. Și eu primesc urări de <<La mulți ani>>, dar de Black Friday", despre cum este văzut un bărbat de culoare în țara noastră, care sunt reacțiile oamenilor atunci când îl văd, dar și cum a reușit să se acomodeze cu obiceiurile noastre.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro