El este celebrul actor care se alătură distribuţiei din serialul Sacrificiul

+3 click pentru
galerie

Cine este celebrul actor care se alătură distribuţiei din serialul Sacrificiul

Serialul fenomen, Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, difuzat la Antena 1, va reveni pe micile ecrane cu sezonul 2, din luna februarie.

Însă, nu oricum, ci cu câteva nouţăţi, atât în ceea ce priveşte scenariul, cât şi pe actorii care se alătură proiectului.

Noul venit în familia Ruxandrei este Şerban Gomoi, care va da naştere personajului Victor. Tânărul actor nu este pentru prima dată în lumina reflectoarelor, având în palmares multe piese de teatru, producţii tv şi a făcut şi dublaj pentru Disney Channel.

Cel pe care îl interpretează Şerban, este un tânăr părăsit de mamă şi crescut de un tată extrem de dur. După o decepţie în dragoste, Victor şi-a jurat că nu se va mai îndrăgosti niciodată, însă, asta până să o cunoască pe Maria.

Ea a fost cea care l-a ajutat să îşi vadă visul împlinit, iar de atunci Victor s-a îndrăgostit până peste cap. Totuşi, dragostea lui este una toxică, căci implică şi multă violenţă.

“M-am bucurat foarte mult când am luat castingul pentru rolul din Sacrificiul. Colegii au fost foarte primitori cu mine încă din prima zi, atmosfera de pe platoul de filmare contează foarte mult pentru orice actor. Rolul meu este destul de dificil și de obicei mă ascund prin diverse locuri pe platou ca să stau singur și să mă pregătesc, departe de conturile de Instagram ale colegilor mei. Victor, personajul pe care îl interpretez, este unul negativ si trebuie să găsesc un echilibru pentru el. Chiar dacă pare un nebun dement, el este un om care iubește monstruos. Asta poate fi dificil. Dar întotdeauna are un plan. Asta mi se pare extrem de ofertant din punct de vedere actoricesc. Dar cel mai bine ar fi să las telespectatorii să îl îndrăgească pentru nebunia lui, așa că nu voi spune mai multe”, a spus Şerban Gomoi.

Mădălina Bellariu va fi şi ea o nouă apariţie 

De asemenea, în noul sezon va apărea şi Mădălina Bellariu. Tânăra este cunoscută din serialul Tânărul papă, unde a jucat alături de Jude Law, dar şi pentru multele roluri din filmele horror.

Mădălina îi va da viaţă Mariei, cea de care Victor este extrem de îndrăgostit. Tânăra este cum nu se poate mai încântată şi îşi doreşte ca personajul ei să fie îndrăgit de fanii serialului, încă de la primele episoade. 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro