El este iubitul Oanei Cârmaciu. Protagonista din ''Sacrificiul'' l-a ţinut ascuns până acum. Tudor e tot actor!

+5 click pentru
galerie

El este iubitul Oanei Cârmaciu. Protagonista din ''Sacrificiul'' l-a ţinut ascuns până acum. Tudor e tot actor! © Instagram

Oana Cârmaciu, protagonista din ''Sacrificiul'', trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Îndrăgita actriţă va deveni mamă peste doar două luni, iar împlinirea este una fără egal.

Oana Cârmaciu a fost extrem de discretă cu sarcina, astfel că a ţinut totul ascuns până în luna a şasea. Şi la fel de ascuns îl ţine şi pe iubitul ei. Noi am aflat, însă, cine este, dar şi cu ce se ocupă.

Ei bine, se pare că bebeluşul Oanei Cârmaciu va avea doi părinţi artişti, pentru că şi iubitul frumoasei actriţe este tot actor. Acesta se numeşte Tudor Andronic.

Oana Cârmaciu şi Tudor au ales să-şi păstreze relaţia departe de ochii publicului, iar cei doi au evitat să se afişeze până acum împreună în mediul online. Fanii, însă, au fost mereu curioşi să afle cum arată bărbatul care o va face mamă. Ei bine, nu putem spune decât că acesta este un tânăr chipeş, care pare să se potrivească de minune cu Oana Cârmaciu.

Oana Cârmaciu a dezvăluit sexul copilului

Protagonista din ''Scarificul'' este însărcinată în şapte luni, iar viaţa i s-a schimbat în cel mai frumos fel. Simpatica vedetă nu s-a sfiit şi a împărtăşit cu fanii săi vestea că va avea un băieţel.

''O să avem un băiețel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulți oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră. Nu am născut și deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluși'', a spus Oana Cârmaciu, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro