Ela Crăciun este în culmea fericirii. Ce surpriză de proporţii le-a împărtăşit fanilor

Ela Crăciun este în culmea fericirii. Ce surpriză de proporţii le-a împărtăşit fanilor © Sursă Instagram

Ela Crăciun este o mămică împlinită. Vedeta are trei copii minunaţi şi un soţ iubitor. Mai pe scurt, viaţa sa de familie este una la care ar aspira orice femeie. Aceasta le-a dezvăluit de curând fanilor o veste foarte specială, ce are legătură cu unul dintre membrii familiei sale.

Ela Crăciun şi-a uimit fanii cu o surpriză de proporţii. Cu ocazia aniversării băieţelului ei Nicholas, vedeta va organiza o petrecere extrem de fastuoasă, cu un număr imens de invitaţi. Evenimentul se diferenţiază de restul, deoarece persoanele care vor participa nu sunt doar cele incluse în cercul de apropiaţi.

La această petrecere deosebită sunt invitaţi toţi cei care vor să sărbătorească alături de vedetă, împreună cu mămicile din comunitatea sa online şi copiii lor. Ela le-a pregătit surprize celor mici, care se vor putea juca împreună cu celebrele persoanje din poveşti. Marele eveniment va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Promenada Mall.

Detaliul care a reuşit să lase admiratorii cu gura căscată a fost tortul incredibil, ce măsoară doi metri înălţime.

„Nicholas a împlinit de curând un anișor, însă am amânat petrecerea aniversară pentru începutul lunii noiembrie, pentru ca să îl sărbătorim într-un alt mod. Am pregătit un eveniment foarte frumos, sâmbăta aceasta, de la ora 16. Ne vom întâlni în Promenada Mall cu mămicile și copiii care ne urmăresc online și care ne-au spus de atâtea ori că vor să ne cunoască personal. Acolo le voi prezenta și noua mea carte, pe care am scris-o despre primul an de maternitate cu Nicholas. Vom avea tombole cu premii, cadouri, dar și un tort imens, de doi metri, ca să ajungă pentru toți invitații. Abia aștept să îl sărbătorim pe Nicholas!”, a declarat Ela Crăciun, potrivit Click!.


facebook whatsapp twitter pinterest