GALERIE FOTO/ Ele sunt cele mai sexy foste gravide din showbiz. Mămicile fac senzație cu corpul lor

+9 click pentru
galerie

Ele sunt cele mai sexy foste gravide din showbiz. Mămicile fac senzație cu corpul lor

Dacă, până nu demult, lumea spunea că să fii elegantă, sexy și însărcinată e aproape imposibil, ei bine, vedetele noastre reprezintă excepţia care întăreşte regula. Am zice că unele dintre ele au descoperit trucul magic, pentru a se menţine în formă, chiar dacă sunt gravide. Ba, mai mult, şi-au revenit spectaculos, după ce au născut. Iar imaginile următoare dovedesc acest lucru, cu vârf şi îndesat! 

Sezonul graviduţelul pare că s-a terminat, însă a început unul şi mai şi, cel al mămicilor sexy. Şi cum  showbiz-ul e plin privirea ne-a rămas aţintită asupra câtorva foste graviduţe, actuale mămicuţe. Prima pe listă este Cristina Ich care în urmă cu doar două săptămâni a adus pe lume o minune de băieţel. Şi, nu mare ne-a fost minunea când am văzut cum arată la scurt timp. 
La cum arată nici nu zici că a fost vreodată însărcinată!!! Talia vedetei a rămas la fel de subţire, abdomenul la fel de plat şi tonifiat şi unde mai pui că nici nu se vede c-ar avea vreun kg în plus. Nici pe perioada sarcinii nu acumulase multe kilograme, cu toate acestea Cristina Ich este extrem de riguroasă când vine vorba de o alimentaţie sănătoasă şi un trup perfect! 

Nici silueta Oanei, sora Deliei,  nu poate fi trecută prea uşor cu vederea. Vedeta arată mai bine ca niciodată şi  are o siluetă de invidiat. Nu vă gândiţi că a reuşit să arate aşa fără prea mari eforturi, căci, să ai doi copii nu e deloc uşor. Da, este adevărat, a mai trecut şi prin sala de fitness, însă când eşti o mămică activă, care weekend de weekend urci pe scenă, iar în timpul săptămânii trebuie să fii în priză şi super atentă la cei doi prichindei, cu siguranţă kg acumulate se topesc ca prin minune.

Fosta asistentă tv arată spectaculos după naştere! Flavia Mihaşan s-a refăcut repede după ce a devenit mamă pentru prima oară. Acum se poate lăuda cu un abdomen plat, obținut într-un timp record. Trupul de dansatoare se vede imediat, mai ales că vedeta merge destul de des la sala de dans şi este o fire extrem de activă.

O altă fostă graviduţă care ne-a încântat cu fiecare apariţie este Alina Puşcaş. La 33 de ani, prezentatoarea debordează de energie! Cu o talie de viespe ce ar face invidioasă şi un model internaţional. Alina este mamă a trei copii şi chiar dacă nu se omoară cu mersul la sală are mereu grijă ce mânăncă. Vedeta nu se atinge de prăjeli şi a eliminat complet pâinea şi dulciurile din alimentaţia ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro