Elena Băguci a născut în secret. Vedeta a adus pe lume un băieţel minunat

+3 click pentru
galerie

Elena Băguci a născut în secret. Vedeta a adus pe lume un băieţel minunat © Instagram

Elena Băguci este în culmea fericirii. După ce a renunţat la cariera de model pentru a se dedica exclusiv vieţii de familie şi s-a căsătorit cu omul drag sufletului ei, familia vedetei s-a mărit, celebrul model devenind mamă, dând naştere unui băieţel minunat. 

Elena Băguci a făcut următorul pas în relaţia ea şi şi-a unit destinul cu cel al iubitului ei, Carlos Luquesunt, la sfârşitul anului 2019. La acel moment, vedeta se afla în ultimul trimestru de sarcină.

Chiar dacă avea o carieră de succes peste hotare, Elena Băguci a ales să plece din Statele Unite ale Americii şi s-a mutat înapoi în România, după ce soţul său a venit să muncească în ţară, renunţând la podiumurile de modă pentru a petrece timp cu cele mai importante persoane din viaţa ei, potrivit Libertatea.

Deşi a fost însărcinată, Elena arată impecabil. Vedeta nu s-a îngrăşat deloc pe perioda sarcinii, păstrându-şi aceeaşi siluetă perfectă, de model, ce stârneşte atât admiraţie în rândul bărbaţilor, cât şi invidie în rândul femeilor. 

A născut la scurt timp după ce a terminat facultatea

Elena nu şi-a neglijat studiile nici măcar în perioada în care era însărcinată. Cunoscutul model a reuşit să termine facultatea cu doar câteva luni înainte să nască. Vedeta a fost studentă la Universitatea Politehnică București, la specializarea Inginerie Economică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro