Elena Băsescu a dat lovitura! Vedeta se scaldă în bani de când are propriile afaceri

+3 click pentru
galerie

Elena Băsescu a dat lovitura! Vedeta se scaldă în bani de când are propriile afaceri © Instagram

Elena Băsescu a renunțat la politică și s-a apucat serios de afaceri. Fata cea mică a lui Traian Băsescu trăiește pe picior mare și este o femeie împlinită, pe toate planurile.

EBa este mândră de cei trei copii ai săi, iar afacerea cu haine le este dedicată. Elena Băsescu are o afacere cu haine pentru mămici și copii și îi merge de minunte. Vedeta mărturisește că are parte de mult ajutor pentru creșterea celor mici.

"Îmi merge peste așteptări. Am primit un număr mare de comenzi. A fi mamă a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici.

Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui.

Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei.", a declarat Elena Băsescu, într-o emisiune tv. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro