Elena Băsescu și Cătălin Tomată trăiesc deja vieți separate! Cum se descurcă EBa cu cei trei copii

+3 click pentru
galerie

Elena Băsescu și Cătălin Tomată trăiesc deja vieți separate! Cum se descurcă Eba cu cei trei copii © Arhivă

Doi ani a durat iubirea dintre Elena Băsescu și Cătălin „Tomată”. Cei doi și-au spus „adio”, iar șanse de împăcare sunt destul de mici, dacă este să ne luăm după noile detalii apărute în presă. Fiica lui Traian Băsescu și fostul iubit par să se fi redresat rapid, iar acum trăiesc deja vieți separate.

Elena Băsescu merge înainte după despărțirea de Cătălin „Tpmată”. La aproape 40 de ani, EBa și-a angajat un șofer, pentru a o ajuta cu cei trei copii de care trebuie să aibă grijă. Bărbatul face tot ce ține de transport: îi duce copiii la școală sau la grădiniță, apoi înapoi acasă.

Cât despre Cătălin, fostul iubit al Elenei Băsescu își „îneacă amarul” în afacerea lui, fiind recent surprins în timp ce își distra atenția cu clienții lui. Bineînțeles, știe cum să se împartă între viața persoanlă și job, fiind un tată grijuliu față de micuța Anastasia.

Viața amoroasă a Elenei Băsescu

Elena Băsescu s-a căsătorit în 2012 cu Bogdan Ionescu, zis „Syda”, cel cu care avea o relație de mai bine de 3 ani. Și-a păstrat numele de domnișoară după cununie, așa cum a anunțat chiar ea pe internet. La fix un an de la nuntă, pe 1 septembrie 2013, Elena Băsescu a adus-o pe lume pe Sofia. A mai avut un copil cu Syda, un băiețel pe nume Traian. În 2016, după patru ani de mariaj, EBa și Syda și-au spus „adio”. Elena Băsescu mai are un copil, pe micuța Anastasia, care este rodul iubirii dintre ea și Cătălin Tomată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro