Regina Sprâncenelor locuieşte într-o casă la care alţii doar visează. Cum arată vila Elenei Copăceanu

Regina Sprâncenelor locuieşte într-o casă la care alţii doar visează. Cum arată vila Elenei Copăceanu © Foto: Captură

Canapele din catifea şi candelabre extravagante, gresie adusă tocmai din India, dar şi un colţ de paradis în stil... mediteranean. Acestea câteva aspecte din casa sofisticată pe care o deţine nimeni alta decât cea care este supranumită Regina Sprâncenelor.

În timp ce mulţi întreprinzători particulari se dau peste cap pentru a-şi menţine afacerile pe linia de plutire, într-o Românie nu foarte ofertantă din punct de vedere economic, iată că există şi o categorie care se poate lăuda cu un profit peste aşteptări. Şi aici vorbim despre cei care au avut curajul să îşi investească banii şi talentul în saloanele de cosmetică!

Iar surorile gemene Elena şi Cornelia Copăceanu au făcut avere de pe urma inovaţiei lor, un brand recunoscut în România. Surorile Elena şi Cornelia au făcut bani frumoşi prin această tehnică, care le-a atras şi denumirea de "Regine ale Sprâncenelor" din România! O chestie măgulitoare dacă ne gândim că celebra Anastasia Soare a fost încoronată neoficial drept Regina absolută a sprâncenelor starurilor de la Hollywood. Dar să lăsăm Hollywood-ul cu treaba lui, iar în continuare puteţi să vedeţi cum şi-a amenajat Elena Copăceanu casa din Bucureşti, potrivit "Acces Direct".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro