Elena Gheorghe în culmea fericirii! Cântăreața a dat astăzi vestea cea mare: ”În familia noastră a sosit un nou membru. Sarah a venit pe lume sănătoasă”

+3 click pentru
galerie

Elena Gheorghe în culmea fericirii! Cântăreața a dat astăzi vestea cea mare: ”În familia noastră a sosit un nou membru. Sarah a venit pe lume sănătoasă” © arhiva

Elena Gheorghe trece printr-o perioadă foarte frumoasă în viața sa, iar dacă până acum a dat naștere a doi copii, iată că astăzi a venit cu o veste care a luat prin surprindere pe toată lumea, un nou membru în familia sa, dar nu-i vorba despre copilul său. 

Elena Ghoerghe este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, și de asemenea este mai tot timpul activă pe contul său de Instagram acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Ei bine, astăzi vedeta a dat o veste mare pe contul său de socializare, veste care cu siguranță a luat fanii prin surprindere prin modul în care a hotorăt să împărtășească cu admiratorii săi faptul că în familia ei a apărut un nou copil. Totuși, nu este vorba despre copilul său, deoarece de-a lungul lunilor vedeta nu a anunțat că poartă în pântece un copil, iar acest lucru a fost evident din pozele pe care le publica pe pagina sa. 

”În familia noastră a sosit un nou membru🎉 Ne bucuram din suflet că Sarah a venit pe lume sănătoasă.
Toate gandurile noastre pure, pline de iubire, se îndreaptă spre ea...
Viață plină de fericire îți dorim, suflet drag!”
, a scris Elena Gheorghe în postare sa, iar imediat fanii au felicitat-o. 

Artista a ținut să eticheteze în fotografiile postate împreună cu mesajul, imagini care au în prim-plan baloane coloarate cu diferite imagini, pe unul dintre colegii săi de trupă, iar cel mai sigur acesta a devenit tătic, iar cum aceasta are o legătura strânsă cu colegii săi îi poate numi fără dar și poate, o familie. 

Totuși, știm cu toții că Elena Gheorghe împreună cu soțul ei au cununat un cuplu în urmă cu mai mult timp și chiar au botezat un copil, iar acum nu este exclus ca micuța venită pe lume să fie chiar fina artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro