Elena Gheorghe, în pragul disperării! Ce a păţit bona care se îngrijea de copiii ei? ”Noi nu ne descurcăm fără ea”

Elena Gheorghe, în pragul disperării! Ce a păţit bona ce se îngrijea de copiii ei? ”Noi nu ne descurcăm fără ea” © Sursă Instagram

Elena Gheorghe, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din ţara noastră, se confruntă cu probleme grave! Staţi liniştiţi, vedeta este înafara oricărui pericol. Însă nu se poate spune acelaşi lucru şi despre femeia de care a devenit dependentă, bona ce are grijă de micuţii săi.

Elena Gheorghe este împlinită pe toate planurile. Are o mulţime de fani şi o familie extrem de frumoasă. De-a lungul timpului, artista a devenit foarte ataşată de bona ei, care poate fi considerată deja un membru al familiei. "Doamna Ana", aşa cum îi spun apropiaţii, a trecut din păcate printr-un incident neplăcut, în urma căruia şi-a rupt piciorul. Din acel moment, cântăreaţa şi soţul ei, Cornel Ene, sunt în permanenţă cu ochii pe copii şi nu mai au nicio clipă de relaxare. Aflându-se la vârste fragede, cei doi sunt dornici de joacă şi ajung să îi stoarcă de energie pe părinţii lor. De aceea, vedeta este aproape disperată după ajutor, neştiind cum să se mai descurce cu toate responsabilităţile pe cap. 

Doamna Ana și-a rupt piciorul. Noi suntem dependenți de ea. Ne-a crescut și pe noi. Mulți cred că să ai bonă e o fiță, dar nu este așa. Noi nu ne descurcăm fără ea. Sigur, mă ajută și mama, și soacra, dar cu năzdravana de Amelie e greu sa te descurci. Plus ca Nicholas a crescut, trebuie să mă ocup și de el, să facem teme”, a mărturisit frumoasa Elena pentru Click.ro.

Având în vedere că doamna Ana trebuie să se refacă, familia Gheorghe plănuieşte să caute o nouă bonă care să îi ţină locul până se va face bine. ”Îmi mai trebuie o bonă, nu mă descurc. Nici nu mai știu de când nu am avut o vacanță. Asta e deja basm”, a povestit artista pentru aceeaşi sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro