Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru copiii ei, în zi de sărbătoare. "Astăzi sunt împreună"

Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru copiii ei, în zi de sărbătoare. "Astăzi sunt împreună" © Instagram

Elena Gheorghe este pe lângă o artistă extrem de apreciată și iubită de mulți oameni, o mamă devotată și dedicată vieții de familie. Artista sărbătorește astăzi o zi specială din familia ei și a ținut să împărtășească totul și cu fanii virtuali.

Elena Gheorghe a postat un mesaj emoționant pentru copiii ei, Nicholas și Amelie Nicole, care astăzi, de Sfântul Nicolae, își serbează onomastica. Artista a rememorat clipele în care i-a adus pe lume pe cei doi, dar și ce înseamnă această sărbătoare în familia lor. 

"Fix acum 8 ani mai aveam doar câteva zile până să-l aduc pe lume pe Nicholas. Primul meu copil, prima mea mare dragoste a venit pe 10 decembrie și i-am pus numele de Nicholas căci mi s-a părut cel mai potrivit și cel mai frumos nume. Apoi, acum 3 ani Nicholas i-a cerut lui Moș Nicolae o surioară pe care s-o cheme Nicole, a zis că vrea s-o cheme așa că să-și facă ziua împreună. Astăzi sunt împreună și îi sunt f recunoscătoare Sfântului Nicolae pentru aceste minunate daruri pe care le-a adus în viață noastră. La mulți ani, Nicholas și Nicole! Să fiți mereu împreună, sănătoși și să zambiti din tot sufletul toată viață voastră! La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi!", a scris Elena Gheorghe, pe Instagram.

Cât de geloasă e Elena Gheorghe

Elena Gheoghe spune că ea este cea mai geloasă dintre ea și soțul ei. Totodată, artista mărturisește că este un sentiment absolut normal, să fii gelos, atunci când iubești pe cineva.

"Un gram trebuie, dacă nu-i deloc nu e de bine. (zâmbește) Nu avem motive de gelozie și nici nu ne-am dat, dar când vezi că cineva îi face ochi dulci sau se uită nepotrivit, în sinea ta te încearcă un sentiment de gelozie și e normal, cred eu. Recunosc, eu sunt cea geloasă.", a povestit Elena Gheorghe, pentru Viva!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro