Elena Gheorghe a ajuns o mămică „zombie”: „E greu, dar încă rezist”

+3 click pentru
galerie

Elena Gheorghe a ajuns o mămică „zombie”: „E greu, dar încă rezist” © Instagram

Pe lângă meseria aproape full-time pe care o are ca și artist, Elena Gheorghe este și o mămică cu normă întreagă. Artista se împarte între activitățile profesionale și familie și se pare că face extrem de bine acest lucru. 

Prezentă într-o emisiune de televiziune, Elena Gheorghe a vorbit deschis despre meseria de mămică pe care o are, dar și despre oboseala pe care o simte de multe ori, din cauza programului încărcat. 

„E greu, dar încă rezist, îi mulumesc lui Dumnezeu pentru putere. Ca orice mămică, ajung acasă și copil mă ia de bună. Eu nu am serviciu de la o oră la alta, sunt plecată de luni până joi cu concerte și de-astea și când ajung acasă ne jucăm cu ea, facem teme, trebuie neapărat să răsfățăm copiii, trebuie să avem energie multă. 

Fetița Anei împlinește 6 luni astăzi, este o scumpă și o delicioasă. Râde mult! Nu cred că sunt cu ceva mai deosebit față de alte femei. Sunt chiaună și ajung la concert, dar trebuie să sclipesc. Dacă vrei, aici intervine plăcerea aceea, ajung zombie la cântare, noi artiștii avem nevoie de multă energie, trebuie să-i binedispunem pe oameni” a spus Elena Gheorghe. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro