În cine îşi pune Elena Ionescu încrederea după divorţ! "Am simţit că trebuie să facem pasul acesta cu toţi porii mei"

+3 click pentru
galerie

În cine îşi pune Elena Ionescu încrederea după divorţ! "Am simţit că trebuie să facem pasul acesta cu toţi porii mei" © Instagram

A trecut mai bine de o lună de când s-a aflat că Elena Ionescu şi soţul ei au decis să îşi spună adio. Cei doi nu mai au nimic de împărţit, ci trebuie doar să se implice în creşterea copilului şi în ceea ce priveşte lucrurile necesare micuţului. Cântăreaţa susţine că lucrurile sunt din ce în ce mai bune în viaţa ei. 

Elena Ionescu povesteşte cu zâmbetul pe buze că ceea ce a fost frumos s-a consumat în relaţia ei cu fostul soţ. După multe situaţii, ea şi Dragoş au decis că este cel mai bine să meargă pe drumuri separate. De atunci, vedeta şi-a pus încrederea în Dumnezeu, susţinând că ştie mai bine cum să aşeze lucrurile. 

"Merge bine (n.r. fiul ei). Am testat toate podelele. L-am lăsat să vadă care-i treaba cu fiecare şi după a luat singur decizia că e suficient. (...) Eu sunt un om foarte pozitiv. Când se întâmplă şi astfel de momente ţi le asumi, mergi mai departe. Când doi oameni nu se mai potrivesc e ok să nu mai fie împreună. Este o relaţie asumată, fiecare va avea grijă atât cât va putea, cu siguranţă lui nu îi va lipsi nimic. Nu, şansele sunt atunci când momentele sunt calde, când trebuie. După nu mai are ce să se întâmplă. Să fim doi oameni responsabili. Noi am discutat la un moment dat. Ne-am spus of-ul, am stat faţă în faţă. Am luato decizie de comun acord. Noi am încercat să păstrăm o relaţie civilizată. (...) Atunci realizezi uneori ce este mai bine pentru tine şi cât de capabil eşti să mergi mai departe. Cu înţelepciune şi încredere în Dumnezeu... după toată perioada aceasta am decis că aşa e cel mai bine pentru amândoi. 

Mie îmi place să spun că orice relaţie trebuie trăit atât cât e frumoasă. Când intervin problemele uneori nu ţin de tine ca persoană. Pot să spun doar că am simţit că trebuie să facem pasul acesta, cu toţi porii mei am simţit că trebuie să facem pasul acesta. Mergem mai departe. Despre asta e viaţa. Eu am simţit să compun şi să mă reapuc de treaba asta. Doamne ajută, să fim pozitivi. Cred că Dumnezeu le aşează pe toate cu un scop", a spus Elena Ionescu. 

Elena Ionescu se ocupă foarte mult de pasiunea ei acum: muzica. A lansat o nouă piesă, pe care a scris-o chiar ea în urma celor întâmplate în viaţa sa. Speră ca de acum să se bucure de tot ceea ce o înconjoară, alături de fiul ei. 

Cât despre un nou bărbat în viaţa ei, Elena Ionescu nu vrea momentan să se gândească. "Momentan am multe lucruri de făcut, mă axez pe carieră, pe viitor, Doamne ajută, eu sunt un om deschis", a spus Elena Ionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro