Elena Ionescu, mesaj clar despre divorţ! Când au decis să se despartă şi ce s-a întâmplat între ea şi soţul ei

+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu, mesaj clar despre divorţ! Când au decis să se despartă şi ce s-a întâmplat între ea şi soţul ei © Facebook

Elena Ionescu a oferit primele declaraţii clare despre divorţ. Ea şi soţul ei au decis să se despartă, iar acum artista vorbeşte despre ceea ce s-a întâmplat între ei şi cum de s-a ajuns la divorţ. 

Elena Ionescu a scris un mesaj pe pagina sa în care a explicat cum au decurs lucrurile între ea şi Dragoş. Totul s-a întâmplat mult prea repede. S-au cunoscut, în doar câteva luni ea a rămas însărcinată, la scurt timp s-au şi căsătorit, însă după aproape un an de la naşterea băieţelului cei doi şi-au dat seama că nu se mai înţeleg. Au discutat şi au decis de comun acord să divorţeze

"Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragos de comun acord să ne despărţim. Am vrut să tinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personal , dar trebuie să gasim puterea să mergem mai departe!
Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte.
Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţă asta şi anume darul de a fi MAMA."
, a scris Elena Ionescu. 

Dragoş a declarat la Star Matinal că el şi Elena s-au despărţit, însă rămân în relaţii bune pentru fiul lor, în vârstă de un anişor. 

"Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul. (...) Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins.... ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic. (...) Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic", a spus Dragoş Răzvan Stanciu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro