Elena Băsescu, primele imagini după ce s-a despărțit de iubitul ei! Cum a fost surprinsă fiica fostului președinte. FOTO

+3 click pentru
galerie

© Instagram

Trei copii și două relații eșuate, însă asta nu a oprit-o să continue să fie o femeie puternică și o mamă devotată. Elena Băsescu i-a spus de curând "PA-PA" iubitului mai tânăr cu 12 ani și și-a văzut liniștită de viață. 

Elena Băsescu și iubitul ei, Cătălin Tomata, și-au spus adio, la scurt timp după ce fetița lor, Anastasia, a împlinit un an. Până în acest moment nu se știu exact cauzele acestei despărțiri, pentru că nici unul dintre ei nu a oferit o explicație, preferând să păstreze discreția în familia lor. 

Cum s-a afișat după despărțire

Pare că viața merge pentru Elena Băsescu, care preferă să petreacă tot timpul cu copiii săi. Recent, fiica fostului președinte al României, a participat la un botez, alături de cei trei copii ai săi, dar și de Traian Băsescu.

Elena Băsescu este într-o formă fizică de indiviat și cu zâmbetul pe buze, nici vorbă de suferință din cauza despărțirii. Vedeta a ales să poarte un trench bej, dar și o pereche de sandale arginii, o ținută lejeră, potrivită pentru un astfel de eveniment. Își ocupă timpul cu activitățile copiiilor și își vede fericită de viață, semn că nu se oprește totul din cauza unei despărțiri. 

De când a renunțat la politică, Elena Băsescu s-a apucat serios de afaceri. Fata cea mică a lui Traian Băsescu trăiește pe picior mare și este o femeie împlinită, pe toate planurile. Elena Băsescu are o afacere cu haine pentru mămici și copii și îi merge de minunte, astfel că are toate motivele să fie fericită și împlinită.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro