VIDEO / Elena Ionescu, transformată radical după ce a devenit mămică: "Va fi cel mai frumos Crăciun"

+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu © captura video

Elena Ionescu a devenit mămică în urmă cu trei luni și viața ei s-a schimbat radical de când în viața ei a venit micuțul Răzvan. 

Cântăreața este o femeie împlinită și după se pregătește pentru momentul în care va merge la Altar cu alesul inimii sale. 

"Mi-am reluat imediat activitatea. Totul s-a întâmplat rapid. Mi-am găsit echilibrul. Maternitatea m-a maturizat și mi-a împlinit un vis, acela de a fi mamă. Probabil dacă îmi spunea cineva că voi fi mamă acum nu l-aș fi crezut. E un copil foarte cuminte, e un îngeraș, nu am ce să îi reproșez, ne înțelegem foarte bine. Trei luni am stat non-stop cu el, nimeni nu putea să îl înțeleagă ca mine. Acum l-am întărcat mai stă și pe la bunici.", a spus Elena Ionescu, la Răi Da Buni.

Elena Ionescu mărturisește că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă din acest an. "Cu nunta mai așteptăm. "Mi-am ales rochia de mireasă. Este foarte frumoasă, dar cam incomodă, dacă vrei să te distrezi e cam incomodă. Am zis că anul acesta stăm cu bebe. E bine să înțeleagă și el ce se întâmplă. Vreau o nuntă ca în povești. Anul acesta vom sta de Ajun împreună, iar în ziua de Crăciun vom avea un concert în Valencia. Va fi cel mai frumos Crăciun.", a mai spus Elena Ionescu, la Răi Da Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest