VIDEO / Elena Ionescu, transformată radical după ce a devenit mămică: "Va fi cel mai frumos Crăciun"

+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu © captura video

Elena Ionescu a devenit mămică în urmă cu trei luni și viața ei s-a schimbat radical de când în viața ei a venit micuțul Răzvan. 

Cântăreața este o femeie împlinită și după se pregătește pentru momentul în care va merge la Altar cu alesul inimii sale. 

"Mi-am reluat imediat activitatea. Totul s-a întâmplat rapid. Mi-am găsit echilibrul. Maternitatea m-a maturizat și mi-a împlinit un vis, acela de a fi mamă. Probabil dacă îmi spunea cineva că voi fi mamă acum nu l-aș fi crezut. E un copil foarte cuminte, e un îngeraș, nu am ce să îi reproșez, ne înțelegem foarte bine. Trei luni am stat non-stop cu el, nimeni nu putea să îl înțeleagă ca mine. Acum l-am întărcat mai stă și pe la bunici.", a spus Elena Ionescu, la Răi Da Buni.

Elena Ionescu mărturisește că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă din acest an. "Cu nunta mai așteptăm. "Mi-am ales rochia de mireasă. Este foarte frumoasă, dar cam incomodă, dacă vrei să te distrezi e cam incomodă. Am zis că anul acesta stăm cu bebe. E bine să înțeleagă și el ce se întâmplă. Vreau o nuntă ca în povești. Anul acesta vom sta de Ajun împreună, iar în ziua de Crăciun vom avea un concert în Valencia. Va fi cel mai frumos Crăciun.", a mai spus Elena Ionescu, la Răi Da Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro