Elena Merişoreanu şi Munti de la "Chefi la Cuţite", gest surprinzător, în direct! S-au pupat, iar ce a urmat...

+4 click pentru
galerie

Elena Merişoreanu şi Munti de la "Chefi la Cuţite", gest surprinzător, în direct! S-au pupat, iar apoi a fost pusă să aleagă! © captură video

Cu o super dispoziţie, Elena Merişoreanu a intrat în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend, acolo unde o aşteptau alţi doi invitaţi. Este vorba de câştigătorul "Chefi la Cuţite", Munti şi de controversata ispită de la "Insula Iubirii", Andi! Ce s-a întâmplat mai departe, de-a dreptul uimitor!

Elena Merişoreanu a cântat, iar alături de ea a stat nimeni altul decât Mihai Munteanu. La un moment dat, artista i-a luat câştigătorului de la "Chefi la Cuţite" şapca din cap şi şi-au acoperit chipurile cu ea, cât s-au pupat de pe un obraz pe altul! Mare vâlvă în platou şi o super dispoziţie, până la încheierea emisiunii!

Apoi însă, a fost pusă să aleagă între cei doi controversaţi bărbaţi ai showbiz-ului autohton, Mihai Munteanu şi ispita Andi de la "Insula Iubirii". 

"Îl aleg pe soţul meu cu care stau de 45 de ani! Pe Andi îl vor toate fetele! El merge pentru fetele tinere, nu pentru mine. Eu am nepot cât el de mare şi nepoată frumoasă, aşa că... Haide domnul bucătar, nu mă lasa lângă băiatul asta slab, că mă enervează", a spus Elena Merişoreanu, în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend. 

Dacă pe Mihai Munteanu, câştigătorul ultimului sezon "Chefi la Cuţite", l-a sfătuit în ceea ce priveşte căsătoria, pe ispita Andi l-a sfătuit să le învârtă pe toate fetele pe degete şi să nu ia niciuna, la final!

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro