Elena Merişoreanu, Steliana Sima şi Marioara Man dezvăluie secretele frumuseţii. La ce trucuri apelează vedetele pentru aspectul tânăr

+4 click pentru
galerie

Elena Merişoreanu, Steliana Sima şi Marioara Man dezvăluie secretele frumuseţii. La ce trucuri apelează vedetele pentru aspectul tânăr © Sursă Facebook

Extrem de talentate, Elena Merişoreanu, Steliana Sima şi Marioara Man îşi păstrează aceeaşi frumuseţe din tinereţe. Conform aspectului impecabil, toate trei au demonstrat faptul că vârsta este doar o cifră în buletin. Pentru a se menţine, de-a lungul anilor artistele au apelat la trucuri foarte ieftine, de care nici nu v-ar veni să credeţi.

Dacă în tinereţile lor, artistele câştigat simpatia sutelor de fani, se pare că şi în prezent se pot lăuda cu o listă mare de admiratori. Asta datorită aspectului lor tânăr. Pielea lor netedă, părul nevopsit, sunt doar câteva dintre amănuntele pe care le-ai asocia mai degrabă vârstei de 20 de ani. Elena Merişoreanu, Steliana Sima şi Marioara Man continuă să se menţină în cea mai bună formă ca în perioada lor de glorie şi la vârste mai mari.

Elena Merişoareanu se apropie cu paşi repezi de frumoasa vârstă de 73 de ani. Cu toate acestea, artista emană un spirit tânăr prin tot ceea ce face. ”De când mă ştiu eu îmi dau doar cu o cremă românească pe faţă. Nu sunt adepta operaţiilor estetice, ce-i drept mi-am mai făcut tatuaj cosmetic şi câteva injecţii cu acid hialuronic, însă se întâmplă foarte rar. Părul mi-l fac singură. Nu este nevoie să merg la saloane pentru că el dacă este ondulat pot să îl coafez foarte urşor acasă. Îmi place să mănânc sănătos şi respect cât pot de mult mesele”, a mărturisit Elena Merişoreanu pentru Click!.

Steliana Sima are 54 şi se laudă printre altele cu un păr 100% natural, pe care nu l-a vopsit niciodată şi o dantură superbă. ”Nu pot decât să îi dau Slavă Bunului D-zeu pentru creaţia lui. De ce să merg să îmi  fac modificări? Eu nu mă vopsesc, toată lumea se minunează că încă nu am fire albe. Îl întreţin şi eu, îmi fac câteodată un tratament la salon. Pentru faţă, merg la salon, dar acasă dimineaţa îmi aplic crema şi cel puţin o jumătate de oră stau şi îmi fac masaj. Uneori îmi fac un gomaj cu zaţ de cafea. Eu când am venit în ”Ciocârlia” aveam o cosmeticiană pe nume doamna Tanţi şi ne învăţa cum să ne întreţinem faţa, inclusiv bătăile astea pe care doamna Irina Loghin ni le-a arătat pentru guşuliţă. Sunt benefice tenului. Un masaj corect are bineînţeles şi rezultate. Ce mănânc dimineaţa? Beau apă pe stomacul gol, apoi prefer un avocado cu două ouă fierte, iar la prânz ciugulesc. Pâinea e nenorocire mare! Înainte mâncam pâine pe pâine ca să zic aşa. Îmi place în special pâinea caldă de la mama mea cu brânză şi cu roşii. Un deliciu”, a povestit Steliana Sima pentru aceeaşi sursă.

Marioara Man, la fel ca Steliana Sima, nu şi-a vopsit niciodată părul, deşi are 58 de ani. Pe lângă asta, vedeta are o siluetă foarte subţire. ”Îmi place să am grijă de tenul meu. Mă demachiez, folosesc o cremă, dar nu pot să spun că stau non-stop să îmi curăţ faţa. Eu am tenul uscat, dar Dumnezeu mi l-a binecuvântat şi deocamdată este bine, nu am probleme cu semnele vârstei. Când mai pot, mai merg şi eu la salon. Mănânc natural şi dimineaţa prefer să beau ceaiuri. Prefer ceaiul, îmi fac ceai de muşetel şi sunătoare. În general beau ceaiuri, dar băuturi alcoolice niciodată”, a spus mama frumoasei Elena Gheorghe pentru sursa menţionată anterior.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro