Ziua Z pentru Elena Udrea şi Adrian Alexandrov. Astăzi, în ziua în care împlineşte 1 an, micuţa Eva Maria va fi creştinată

+3 click pentru
galerie

Ziua Z pentru Elena Udrea şi Adrian Alexandrov. Astăzi, în ziua în care împlineşte 1 an, micuţa Eva Maria va fi creştinată © Facebook

A sosit ziua cea mare pentru Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni îşi botează astăzi fetiţa, exact la un an de când Eva Maria a venit pe lume. Elena Udrea este în culmea fericirii şi abia aşteaptă să-şi vadă copilul creştinat.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Adrian Alexandrov pe Elena Udrea sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, iar povestea lor de dragoste este una cu totul specială. Dar să o luăm cu începutul. Vara anului 2016 a adus pentru blondină începutul unei noi poveşti de iubire. Elena Udrea tocmai ce ieşise dintr-o relaţie, atunci când l-a cunoscut pe cel ce urma să o facă mamă. Cei doi s-au plăcut reciproc din prima, iar fostul manechin a invitat-o pe Elena Udrea la o cafea. De acolo până la o relaţie, nu a mai fost decât un pas.

Ce foc a pus Adrian Alexandrov în inima Elenei Udrea. Spunem asta, pentru că, din momentul în care fostul deputat a început relaţia cu acesta nu s-a dezlipit de el o bună perioadă. Prima dată, cei doi şi-au făcut apariţia ca un cuplu la nunta lui Honorius Prigoană, unde au atras toate privirile. Nici nu ar fi avut cum să fie altfel, căci, trebuie să recunoaştem, Adrian Alexandrov este un bărbat râvnit de multe doamne si domnişoare. Fost manechin, cu o carieră de succes în modeling şi actual om de afaceri, Adrian Alexandrov a fost cea mai bună alegere pentru fostul Elena Udrea, care nu a avut prea mult noroc în dragoste în trecut. Căci totul avea să se schimbe.

Relaţia dintre Adrian Alexandrov şi Elena Udrea devenea din ce în ce mai solidă, iar la un an de relaţie, fostul deputat a primit inelul pe care şi-l dorea.... Însă, din cauza dosarului Gala Bute, Elena Udrea nu putea să părăsească ţara, astfel căci cei doi au fost nevoiţi să sărbătoarească acest eveniment frumos pe litoralul românesc.

A fugit departe, însă din păcate, nu cu el...  După Curtea Supremă a decis în octombrie 2017 că Elena Udrea poate părăsi România, fostul deputat plecat în Costa Rica, unde a obţinut ulterior statutul de refugiat politic. Perioada ce a urmat a fost una destul de dificilă pentru cuplul Udrea-Alexandrov, asta pentru că Adrian Alexandrov a rămas în România. Dar, cum iubirea lor era mai presus de orice distanţă, cei doi au făcut eforturi pentru a fi împreună indiferent de contextul nefavorabil.

Sfârşitul anului 2017 avea să vină cu cea mai frumoasă veste pentru Elena Udrea şi Adrian Alexandrov. Cei doi urmau să devină părinţii unei fetiţe. Chiar dacă recunosc că nu le-a fost uşor, Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au făcut eforturi pentru a-şi păstra familia. Fostul manechin, care locuia în România, făcea drumuri în Costa Rica în fiecare lună, doar pentru a fi alături de mama copilului său, potrivit Antena Stars.

Dragostea a rămas şi în cazul lor, indiferent de obstacole. Chiar dacă au trecut prin probe de foc şi poate cea mai grea a fost atunci când Elena Udrea a petrecut câteva luni în spatele gratiilor din Costa Rica, cei doi au reuşit să treacă peste orice obstacol, iar acum se află în România şi se pregătesc de botezul fetiţei lor, Eva Maria, la fix un an de la naştere.

Astăzi este ziua mult aşteptată pentru Elena Udrea şi Adrian Alexandrov. Cei doi îşi vor creştina fetiţa, pe micuţa Eva Maria. La ora 15:00, Eva Maria va fi creştinată, iar mai apoi, la un restaurant de lux fericiţii părinţi vor petrece alături de naşii micuţei şi de invitaţi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro