Elena Udrea vine în țară pentru botezul fiicei? Ce decizie a luat fosta blondă de la Cotroceni

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea vine în țară pentru botezul fiicei? Ce decizie a luat fosta blondă de la Cotrocen © Instagram

Elena Udrea a amânat de câteva ori botezul fetiței sale, pe motiv că în Costa Rica nu există biserici creștin-ortodoxe, ci doar catolice. Acum fostul ministru al Turismului pare că se gândește să revină în România pentru a-și creștina fetița.

Adrian Alexandrov declara în luna decembrie că așteatpă cu nerăbdare să își boteze fetița și își dorește să revină în țară pentru acest lucru. Pe 23 februarie, avocatul Elenei Udrea declara că proaspeții părinți au reușit să îi facă pașaport micuței și că se gândesc să se întoarcă în România pentru botez.

"Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri", a spus avocatul Elenei Udrea, la Antena3. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro