Elena Udrea, condiții mizere în închisoarea din Costa Rica. Ce mănâncă fostul ministru al Turismului

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea © Hepta

Elena Udrea se află de câteva zile în arest într-o închisoare din Costa Rica, după ce a fost reținută pe stradă de reprezentanții Interprolului.

Potrivit unor informații apărute în presa spaniolă, Elena Udrea îndură condiții groaznice în închisoare, mai ales în privința hranei pe care o primește. Un studiu efectuat de o profesoară din Costa Rica, despre viața din penitenciarul respectiv, relevă faptul că igiena bucătăriei este precară, se găsesc fire de păr în preparate sau chiar viermi. În sala de mese se simt mirosuri grele, iar unele femei refuză să cineze din cauza faptului că mâncarea nu este comestibilă.

Încă de când a fost reținută, Elena Udrea nu și-a mai văzut fetița și a oferit o declarație prin intermediul avocatului său. 

"Urmează să fie prezentată unui judecător de la tribunalul din San Jose unde va expune şi argumentele care ar putea fi respinsă cererea de arestare preventivă, atunci se vor discuta şi aspectele privitoare la copil, la statutul de refugiat, şi sperăm într-o soluţie pozitivă. Oricum, e o chestiune de zile.", a spus avocatul Elenei Udrea

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro