Elena Udrea, intervenție pentru mărirea buzelor și întinderea feței. Ce a declarat blonda

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea, intervenție pentru mărirea buzelor și întinderea feței. Ce a declarat blonda © Arhivă

Timp de mulți ani, Elena Udrea a fost una dintre cele mai sexy prezențe din politică. Era foarte greu să vorbești despre fostul ministru și să nu aduci în discuție pletele bălaie, hainele îndrăznețe și atitudinea încrezătoare. Dar, cât din înfățișarea Elenei Udrea este datorată strict Mamei Natură?

Acum ceva timp, pe vremea când nu era în Costa Rica sau proaspăt întoarsă din Costa Rica, Elena Udrea a bulversat opinia publică atunci când a apărut la un eveniment, aparent cu niște... retușuri la nivelul feței. 

Ce operații are Elena Udrea

Atunci, se scria că fostul ministru ar fi apelat la o umflare a buzelor, dar și la o netezire a feței. Și, ce să vezi, chiar Elena Udrea a vorbit despre aceste zvonuri. Nu neagă că și-a făcut vreo intervenție, în schimb preferând să spună că ar fi fost imposibil să-și fi făcut vreo schimbare de ordin estetic așa, peste noapte.

„După prezența mea la un eveniment al MDRA la Parlament văd că sunt speculații despre posibile operații estetice pe care mi le-aș fi făcut”, începe postarea Elenei Udrea. 

În continuare, blonda menționează că ia aceste speculații ca pe un compliment și continuă prin a enumera toate motivele pentru care nu ar fi avut cum să își facă o astfel de schimbare „peste noapte”. 

„O iau că pe un compliment. De altfel presupun că nu mi le puteam face azi noapte câtă vreme ieri la ICCJ, alaltăieri la secția de poliție, luni la Piatra Neamț, vineri la DNA și aproape în fiecare zi în public, nici presă și nici altcineva nu a remarcat schimbări spectaculoase în ceea ce mă privește”, concluzionează Elena Udrea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro