Motivul pentru care fetița Elenei Udrea nu are voie să intre în biserică, de Paște

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care fetița Elenei Udrea nu are voie să intre în biserică, de Paște © Arhivă

Suntem oficial în Săptămâna Patimilor și mai este puțin până când creștin ortodocșii vor celebra sărbătorile pascale. Chiar dacă, pentru Elena Udrea, asta se va întâmpla peste hotare, în Costa Rica, tradițiile vor fi păstrate cu strictețe.

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a venit în România pentru a cumpăra diverse bucate care nu se găsesc în Costa Rica. Sunt pregătiri intense în familia fostului ministru, care, însă, nu se va bucura de Paște din interiorul unei biserici.

Elena udrea nu are voie în biserică cu fetița

Dar de ce? În vârstă de șapte luni, fetița Elenei Udrea nu a fost încă botezată, așadar nu are voie să intre în biserică.

„Va fi foarte frumos, deoarece petrec în trei și în calitate de părinți. Din păcate, nu vor merge la biserică, pentru că micuța încă nu este creștinată, însă vor petrece acasă, alături de Eva și de mama Elenei, doamna Maria Veliceasa. De preparatele tradiționale, cozonac, drob, ouă roșii se va ocupa soacra lui Adrian și, bineînțeles, Elena o va ajuta și ea în măsura în care o va putea lăsa fiica ei.

Adrian a plecat ieri luni (22 aprilie) din România și a avut în bagaje și câteva alimente și produse necesare pentru masa de Paște. A primit o listă de cumpărături, pentru că în Costa Rica nu se găsesc toate”, a explicat o sursă apropiată cuplului Udrea-Alexandrov, potrivit Click!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro