Cât de fericit este iubitul Elenei Udrea! Ipostaza emoționantă în care s-a fotografiat Adrian Alexandrov, cu micuța Eva

+3 click pentru
galerie

Cât de fericit este iubitul Elenei Udrea! Ipostaza emoționantă în care s-a fotografiat Adrian Alexandrov, cu micuța Eva © Facebook

De când Elena Udrea s-a întors în România, din Costa Rica, iubitul blondinei este în culmea fericirii! Pentru internauții care îl urmăresc pe Instagram, Adrian Alexandrov a postat o imagine extrem de emoționată cu el și fiica lui și a Elenei Udrea, Eva Maria. 

Cu doar câteva minute în urmă, Adrian Alexandrov le-a arătat internauților cât de fericit este și cât de împlinit se simte de când Elena Udrea s-a întors în România, iar cei 3 sunt o familie extrem de frumoasă și unită. Pe contul lui de Instagram, Adrian Alexandrov a postat o fotografie cu el și cu micuța Eva Maria în care fericirea celor doi li se citește pe chip. Mai mult, Eva Maria, fiica lui și a Elenei Udrea pare a fi extrem de fericită de faptul că își petrece timpul alături de tăticul său. 

Elena Udrea a revenit de curând în România

Săptămâna trecută, Elena Udrea a confirmat chiar ea faptul că s-a reîntors în România, după o lungă și grea ședere în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a povestit că își dorește să își crească copilul acasă și să o boteze pe micuța Eva Maria în biserica în care s-a rugat atât de mult ca Dumnezeu să-i aducă în viață un copil. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest