Secretul Elenei Udrea pe care puțini oameni l-au aflat! Astăzi blondina le-a mulțumit

+3 click pentru
galerie

Secretul Elenei Udrea pe care puțini oameni l-au aflat! Astăzi blondina le-a mulțumit © Facebook

Este o zi specială pentru sute de mii de români, motiv pentru care Elena Udrea a decis să dezvăluie un secret. Pe pagina sa, blondina a postat un mesaj prin care le-a mulțumit unor oameni care astăzi s-au gândit la ea. 

Astăzi creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. Și Elena Udrea poartă numele unuia dintre acești sfinți, însă sunt puțini oamenii care știut asta. Fostul ministru al Turismului mai are un nume: Gabriela. Cei care știau asta, i-au trimis astăzi mesaje Elenei Udrea, iar ea a ținut să le mulțumească printr-un mesaj public. 

"La mulți ani, celor care purtați numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil!
Să aveți o zi cu bucurie!🙏
Mulțumesc celor care știu “secretul” și mi-au facut urări frumoase astăzi!💝",
a scris Elena Udrea pe pagina sa. 

Cel mai probabil fosta blondă de la Cotroceni va petrece ziua de nume acasă cu familia: soțul și fiica lor, Eva Maria. Micuța a fost botezată la sfârșitul lunii septembrie, chiar în ziua în care a împlinit un an de când a venit pe lume. 

De când s-a întors în țară Elena Udrea a fost foarte rezervată în ceea ce a privit ieișirile publice. Nu s-a ferit de ochii lumii, însă a ieșit în public doar atunci când a fost nevoie sau când s-a petrecut ceva în viața ei, spre exemplu botezul fiicei sale, atunci când vedeta a dat declarații despre viața ei de acum de când e mamă și a revenit în România. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro