VIDEO / Elisabeta Turcu, confesiuni cutremurătoare! Fratele său a fost aruncat în râul Argeş

+3 click pentru
galerie

Elisabeta Turcu © captura video

Elisabeta Turcu este o mamă iubitoare şi soţie devotată, îndrăgita interpretă de muzică populară e o femeie împlinită pe toate planurile. Însă copilăria i-a fost zguduită de o durere cumplită.

Elisabeta Turcu a vorbit despre familie ei minunată care i-a dat putere să treacă peste greutăţi, dar şi despre cea mai mare durere a ei: moartea brutală şi nedreaptă a fratelui.

"Eu provin dintr-o familie de oameni modești din Curtea de Argeș, o zonă extraordinar de frumoasă. Am avut norocul că satul nostru nu a fost colectivizat. În familie am fost șapte copii, acum mai suntem cinci surori. Zilnic eu mă le sun pe fiecare. Eu am ajuns mai departe decât surorile mele, material vorbind.", a povestit Elisabeta Turcu, la Acces Direct.

Cântăreața de muzică populară a povestit o întâmplare dramatică din copilăria sa. Fratele Elisabetei Turcu a fost aruncat în râul Argeș, chiar înainte de Paște. 

"Aveam cinci ani, era joia Paștelui. Fratele meu a plecat la școală, s-a învoit să meargă afară, iar vis-a-vis de terenul de fotbal era râul Argeș, pe vremea aceea nu era brajul Vidrarul. Copiii mai mari se jucau fotbal și unul dintre ei a scăpat mingea în rău. Fratele meu era pe malul apei și pur și simplu a venit l-a luat cu o mână de picior și cu una de cap și l-a aruncat în Argeș, l-au găsit a doua zi. A fost extraordinar de rău, de atunci sărbătorile de Paște au fost mult mai triste. Mama a purtat toată viața doliu.", a mai spus Elisabeta Turcu, la Acces Direct. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro