Momente sfâşietoare pentru o mare artistă de la noi. Fratele ei a fost ucis

+3 click pentru
galerie

Momente sfâşietoare pentru o mare artistă de la noi. Fratele ei a fost ucis © Facebook

Este una dintre cele mai mari artiste de muzică populară de la noi. Este iubită, apreciată şi lăudată de o ţară întreagă, dar chiar şi aşa, artista are o mare durere în suflet.

Elisabeta Turcu, dramă de neimaginat

Elisabeta Turcu, pentru că despre aceasta este vorba, a trecut prin momente sfâşietoare în urmă cu 60 de ani. Artista şi-a pierdut un frate, după ce acesta a fost omorât chiar de către un coleg de joacă.

Elisabeta Turcu a fost invitată la Agenţia Vip de la Antena Stars, unde a povestit cea mai mare durere a vieţii sale. Chiar dacă anii au trecut, clipele grele au rămas în amintirea artistei. Elisabeta Turcu a povestit că totul s-a întâmplat cu câteva zile înainte de Paşte. Fratele său se afla la joacă, alături de alţi copii. Deşi aceştia se jucau fotbal, el nu participa, ci doar îi privea de pe margine. La un moment dat, unul dintre copii a dat mingea în apă, în râul Argeş, moment în care fratele său a fost aruncat cu bună ştiinţă de unul dintre ceilalţi băieţi. 

Abia după câteva luni s-a aflat cine a fost făptaşul. Pentru că avea 13 ani, băiatul care l-a omorât pe fratele artistei a fost dus la şcoala de corecţie. El nu mai este printre noi astăzi, iar Elisabeta Turcu a povestit că, deşi durerea a fost una imensă, părinţii au învăţat-o să ierte şi să se roage pentru sufletul acestuia.

"Unul dintre fraţii mei a murit la 10 ani. Eu aveam cinci ani. Un alt consătean de-al nostru, de 13 ani, juca fotbal cu alţi copii. Fratele meu îi privea, pe malul Argeşului, iar mingea a sărit în apă, şi acesta s-a repezit în fratele meu, care stătea pe genunchi şi se uita la ei, şi l-a aruncat în Argeş. Între timp a decedat şi acel om. Fratele meu nu ştia să înoate. L-au găsit a doua zi de Paşte şi s-a aflat abia în toamnă cine l-a aruncat în apă. Pe băiatul acela l-au luat la şcoala de corecţie. Părinţii mei, oameni simpli de la munte, nu ne-au sădit în suflet ura, ci chiar ne-au pus să ne rugăm pentru păcatul acelui om", a spus Elisabeta Turcu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest