Elly și Cristian, vacanță de vis, departe de București. Imagini de poveste cu foștii concurenți de la MPFM / GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Elly și Cristian, vacanță de vis, departe de București. Imagini de poveste cu foștii concurenți de la MPFM / GALERIE FOTO © Instagram

Elly și Cristian de la MPFM se bucură din plin de vacanța de Sărbători. După ce au sărbătorit Crăciunul în familie, acasă, acum, cei doi foști concurenți au decis să plece pentru câteva zile într-unul dintre cele mai frumoase locuri din țară.

Elly și Cristian de la MPFM au lăsat în urmă agitația din București și au decis să dea o fugă la munte, locul care este luat cu asalt de mii de români în aceste zile. Cei doi foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu vor trece în noul an la munte, în Poiana Brașov, acolo unde petrec clipe de vis.

Într-un peisaj fără egal, surprins, parcă din basmele lui Petre Ispirescu, Elly și Cristian de la MPFM sunt puși pe fapte mari. Cei doi sunt deciși să se liniștească, să se relaxeze, să uite  de griji și să se bucure unul de altul la munte, locul lor preferat. De altfel, nu de puține ori cei doi ne-au obișnuit cu escapadele lor departe de agitația urbană, tocmai în inima muntelui.

Și pentru că Elly și Cristian de la MPFM sunt foarte apropiați de fanii lor, de oamenii care le-au fost mereu alături și i-au susținut în competiție, cei doi foști concurenți au decis să împărtășească cu aceștia mai multe imagini din vacanță, pe care le-au postat pe rețelele sociale.

''Asta-i iarna ca-n povești ! ☃️❄️'', au scris cei doi pe Instagram. Fanii s-au bucurat enorm să-i vadă fericiți, astfel că le-au transmis imediat gânduri bune și urări care mai de care mai frumoase.

''Superb peisajul, asta iarnă adevărată. Tu ești o frumoasă ca întotdeauna!😘, Superb peisajul, iar tu minunată!😍😘Distracție plăcută!💑, Crăiasa zapezii!❤️'', au transmis fanii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro