Are 41 de ani, dar parcă întinerește! Cum reușește Emilia Ghinescu să facă din perioada postului un restart pentru organism

+5 click pentru
galerie

Are 41 de ani, dar parcă întinerește! Cum reușește Emilia Ghinescu să facă din perioada postului un restart pentru organism © Facebook

Are 41 de ani, a devenit mamă de trei ori, însă parcă întinerește! Emilia Ghinescu se transformă treptat și primește din ce în ce mai multe complimente. Recent, a vorbit despre stilul ei de viață, care o ajută să își păstreze silueta de vis. 

Emilia Ghinescu muncește foarte mult, însă nu uită să aibă grijă și de ea. Deși are cântări peste cântări, acolo unde mănâncă haotic, cântăreața susține că perioada postului o ajută tot timpul să îi dea un restart organismului. Acum, la început de post al Crăciunului, artista a dezvăluit ce urmează să facă. 

"Eu țin un regim până la Crăciun. Miercurea și vinerea sunt singurele zile în care pot să țin post. Eu sunt și o gurmandă din fire. Miercurea și vinerea am un regim pe care îl țin. Îmi aleg ca acele zile să fie doar cu fructe sau doar cu legume, nu lactate, nu carne", a spus Emilia Ghinescu. 

E mamă de trei copii, soție și artistă

Emilia Ghinescu a reușit să se descurce tot timpul, deși nu a fost întotdeauna ușor. artista are un fiu de 21 de ani, o fată de 14 ani și o fetiță de aproximativ trei anișori. "Mai avem o doamnă acasă care ne ajută, mai sunt şi bunicile. Ana face un an si trei luni", spunea artista despre ajutorul pe care îl are în casă.

Și-a început cariera de la 12 ani

Emilia Ghinescu cântă de la vârsta de 12 ani. Mama ei a avut o singură condiție atunci când a văzut că ea își dorește să meargă la evenimente și să cânte. Emilia trebuia să aibă numai note peste șapte la școală pentru a-și putea continua visul. "Am ajutat-o pe mama financiar de la 12 ani. Mama nu-și dorea să merg să cânt", a povestit Emilia Ghinescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro