Emilia Iucinu, mesaje de la Dumitru Tinu de dincolo de moarte: "E peste tot cu noi" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Emilia Iucinu, mesaje de la Dumitru Tinu de dincolo de moarte: "E peste tot cu noi" / VIDEO © captură video

Dumitru Tinu ar fi împlinit 79 de ani, iar cea care îi aprinde lumânări în fiecare an este Emilia Iucinu, femeia care l-a iubit cel mai mult.

Mama lui Andrei Tinu a dezvăluit pentru Antena Stars cum îi ghidează regretatul jurnalist paşii, de acolo, de sus. Au trecut 16 ani, însă durerea este la fel în familia lor. Îşi amintesc cu drag cum sărbătoreau în fiecare an, atunci când era ziua lui Dumitru Tinu. 

"Unde eram fericită, acum sunt 16 ani de când e cea mai dureroasă. Erau atât de fericite zilele noastre de naştere ca noi eram la o diferenţă de o rotaţie a pământului şi sărbătoream împreună întotdeauna. (...) El e peste tot cu noi, dar că aprind o lumânare şi să mă reculeg (....) Era casă plina de lume, de prieteni, de veselie, de fericire. Andrei de ieri nu vorbeşte. Se plimbă prin curte, se gândeste, eu ştiu că îl macina şi gandul lui asta e, la taică-su", a spus Emilia Iucinu. 

Emilia Iucinu povesteşte că îşi pune mereu încrederea în Dumitru Tinu. Ori de câte ori întâmpină o problemă îi cere ajutorul, iar el îi arată calea. 

"Eu sunt convinsă că întotdeauna toate problemele care îmi apasă umerii, eu spun: arată-mi calea, spune-mi ce să fac, cum să fac si căile se deschid", a mai spus Emilia. 

Vă reamintim că Dumitru Tinu a murit în urmă cu 16 ani într-un tragic accident rutier.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest