Emoții și lacrimi la „Te iubesc de nu te vezi”. I-a murit iubita în incendiul din Colectiv, iar acum își caută jumătatea

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captură video

În ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Bogdan, unul dintre supraviețuitorii incendiului din Colectiv a venit pentru a le spune tuturor povestea lui de viață, dar și pentru a-și găsi jumătatea. 

Bogdan le-a povestit tuturor astăzi, la „Te iubesc de nu te vezi”, că iubita lui a murit în cumplitul accident din clubul Colectiv și el cu greu a supraviețuit. Băiatul a venit pentru a o cunoaște pe Denisa, iar povestea lui de viață i-a emoționat pe toți. 

„A murit în baie, asfixiată cu fum și arsă (iubita lui, n.r.) Am avut și eu câteva răni superficiale, am reușit să trec peste, cu greu, am avut și puțină voință, dar nu suficient cât trebuia. De câte ori vorbesc despre asta, mă năpădesc amintirile și încerc să nu mă gândesc, să uit...nu pot să uit și ce este în sufletul meu, pentru că este mai mult de atât. Eram cu iubita mea de șase ani. Eram super ok, numai că s-a întâmplat ce s-a întâmplat...Apoi am mai avut o relație de jumătate de an cu o fată prezentată de părinții mei. Aș vrea să mă regăsesc și să găsesc și pe cineva...
Am implant de piele pe spate, am stat în spital în jur de 3 luni și un pic, am fost norocos. Dumnezeu mi-a ajutat să ies la timp”
a povestit Bogdan, cu ochii în lacrimi. 

Vizibil emoționată, Gabriela Cristea a simțit nevoia să-i spună câteva cuvinte. 

„Îmi aduc aminte că mă uitam la televizor și aveam impresia că mă uit la un film prost, care nu se mai termină niciodată. În mine s-a produs așa o revoltă. S-a spus despre cei care au fost acolo că sunt niște golani care au fost să asculte o muzică pe care nu o înțelegea nimeni, asta m-a revoltat foart tare” a spus frumoasa moderatoare de la Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro