Emy Alupei, ultima fecioară din showbiz! Cântăreața a spus motivul pentru care nu s-a iubit cu nici un bărbat până la 20 de ani. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Emy Alupei, ultima fecioară din showbiz! Cântăreața a spus motivul pentru care nu s-a iubit cu nici un bărbat până la 20 de ani. VIDEO © Instagram

Imagini în exclusivitate din casa celebrei cântăreţe, Emy Alupei! Excentrica artistă, care şochează cu ţinutele sale extrem de sexy, nu doar că și-a arătat garderoba, dar a dat şi detalii picante din viaţa sa amoroasă. 

Ultima fecioară din showbiz a făcut dezvăluiri neașteptate din viața ei și despre cum arată universul trapp al cântăreței de trapp, cu milioane de vizualizări pe youtube. Emy Alupei a vorbit despre viața ei amoroasă, dar și despre care este motivul pentru care nu a avut un iubit până la vârsta de 20 de ani. 

"Și toate capitolele astea. Sunt neatinsă, chiar sunt, sunt oameni care nu cred, dar sunt foarte singuratică. Dacă aș avea un iubit chiar m-aș afișa, nu m-aș ascunde. Nu se întâmplă, nici nu am avut parte de vreo relație. Am avut iubiți în liceu, pe caterincă, nu lua nimeni în serios. M-am îndrăgostit de primul meu iubit, am fost prieteni cinci luni, am stat în aceeași bancă. Ne-am ținut doar de mână, atât, la 16 ani. Ne-am despărțit că m-a înșelat cu o chinezoaică, m-am simțit foarte nasol. Nici nu m-am imaginat vreodată în rochie de mireasă.", a declarat Emy Alupei, la Acces Direct. 

Cine este Emy Alupei

Emy, Andreea Emilia Alupei, pe numele din buletin, făcea furori acum trei ani la X Factor, și a rămas în atenţia tuturor pentru încăpăţânarea pe care a avut-o atunci când juraţii au vrut să o înlocuiască cu altă concurentă. Emy Alupei este cunoscuta "fată cu părul verde" de la X Factor. Probabil mulţi sunt cei care şi-o amintesc drept cea mai încăpăţânată concurent, după ce, la bootcamp, ea făcut o criză de nervi când trebuia să fie înlocuită cu altă concurentă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro