Era de aşteptat! După o vară petrecută împreună, Adriana de la MPFM a anunţat despărţirea

+4 click pentru
galerie

Adriana şi Valentin de la MPFM © Facebook

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat o decizie, însă una folositoare pentru această vreme. După o vară petrecută împreună, fosta concurentă a anunţat despărţirea.

Nu, nu vă speriaţi, Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", nu s-a despărţit de Valentin. Ba chiar din contră, lucrurile merg foarte bine în relaţia lor, cei doi sunt fericiţi, împliniţi şi au o căsnicie superbă.

CITEŞTE ŞI: Exclusiv! Adriana de la MPFM a vorbit despre sarcină. "Îl iubești indiferent de sex, culoare a părului sau a ochilor"

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost nevoită să renunţe la unul dintre lucrurile sale preferate. Nimeni alta decât pălăria sa preferată. Adriana este o femeie modernă, căreia îi place să pună accentul pe felul în care se îmbracă, astfel că toată vara a purtat aceeaşi pălărie, una dintre accesoriile sale preferate. Acum, când a venit toamna, Adriana le-a transmis şi fanilor, care au observat pasiunea ei pentru pălăria în cauză, să se va despărţi de ea până vara viitoare.

"Fără îndoială, pălăria aceasta a fost preferata verii. Am purtat-o în toate combinaţiile posibile şi imposibile, dar simt pe propria-mi piele, la propriu, că a venit momentul să ne spunem: "pe vara viitoare...", a scris Adriana de la Mireasă pentru fiul meu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

Z.Z.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro