În plin proces de divorţ, Brigitte Năstase are un nou iubit: "Am început o altă relaţie. Ilie Năstase este liber să-şi refacă viaţa" 

+4 click pentru
galerie

Ilie şi Brigitte Năstase © Sorin Cioponea

Brigitte Năstase şi Ilie Năstase se află în plin proces de divorţ, dar cei doi au anunţat în repetate rânduri că s-au despărţit, pentru ca, ulterior, să fie surprinşi împreună, fericiţi. De această dată, însă, nu mai există cale de împăcare între cei doi soţi, iar Brigitte Năstase tocmai a anunţat că are o altă relaţie.

Ilie şi Brigitte Năstase au avut o poveste de dragoste cu năbădăi. S-au certat şi s-au împăcat, iar frumoasa brunetă a declarat, în repetate rânduri, că fostul tenismen este iubirea vieţii ei şi nu renunţă cu una cu două la el, chira dacă nu s-a simţit mereu iubită sau respectată.

Brigitte Năstase, însă, a întâlnit o altă mare dragoste aşa cum chiar ea a anunţat. Ilie Năstase este începând de astăzi un bărbat liber din punctul ei de vedere, iar ea, la rându-i a decis că este momentul să îşi refacă viaţa. 

"Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit.", a scris Brigitte Năstase pe instagram, asumându-şi astfel noua relaţie. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro