Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare durere în suflet. Drama fără margini a Mioarei Velicu

+3 click pentru
galerie

Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare durere în suflet. Drama fără margini a Mioarei Velicu © Facebook

Mioara Velicu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Mereu cu zâmbetul pe buze şi pozitivă cu fanii săi, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară are o mare durere în suflet. 

Mioara Velicu şi-a pierdut soţul în 2013, iar de atunci viaţa sa s-a schimbat radical. Artista urcă de fiecare dată pe scenă pentru a-i bucura pe oameni. Plină de voioșie și de bucurie, Mioara Velicu lasă impresia că la fel de veselă este și viața ei. Lucrurile nu mai stau deloc așa, însă, după ce în urmă cu șase ani l-a pierdut pe omul ei drag. Soțul său s-a stins și a lăsat o durere imensă în sufletul artistei.

În urmă cu ceva timp, Mioara Velicu a decis să vorbescă deschis despre marea suferință a vieții ei. Într-un interviu pentru Antena Stars, Mioara Velicu a povestit că moartea soțului i-a lăsat un gol imens în suflet. Ba chiar a ajuns și la psiholog, din cauză că suferința o acaparase.

În plus, pentru a-l simți pe soțul ei în continuare alături de ea, Mioara Velicu a povestit că păstrează alături de ea mereu hainele și lucrurile personale ale soțului, iar acest lucru o face mai împlinită și mai fericită.

„Vorbesc singură în casă, nu sunt nebună. Am o poză de-a lui şi vorbesc cu ea. L-am şi visat, îşi lua adio de la mine după 40 de zile de la moartea lui. A fost tot ce e mai bun în viaţa mea. Am fost şi la psiholog, pentru că nu îmi puteam reveni. Mereu e lumina aprinsă la el la mormânt. Absolut tot păstrez. Ceasul, hainele le păstrez ca pe o relicvă”, a spus Mioara Velicu, în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Viața Mioarei Velicu nu a fost ușoară, mai ales că artista a povestit că s-a lansat foarte greu. De altfel, Maria Ciobanu este cea care i-a întins o mână de ajutor și a îndrumat-o spre cele mai mari scene ale țării. Cu banii câștigați din muzică, Mioara Velicu a povestit că și-a ajutat frații și și-a cumpărat loc de veci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro